Musiikkiterapia Turku


Olen Turun seudulla toimiva, laaja-alaisen SUMUKE-hyväksytyn musiikkiterapiakoulutuksen suorittanut musiikkiterapeutti. Opintoni olen suorittanut Eino Roiha Instituutissa, Jyväskylän yliopistolla. Toteutan terapiaa toimitiloissani tai asiakkaan toimintaympäristöissä, kuten koululla, päivähoidossa tai osastolla.

Tällä hetkellä tarjoan musiikkiterapiaa yksityisesti sivutoimenani. Päätoimisesti työskentelen (vuodesta 2006 alkaen) Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiössä vaikeavammaisten vaativassa, lääkinnällisessä perhekuntoutustyössä. Kuntoutukseen tulevan perheen lapsella tai nuorella voi olla esimerkiksi neurologinen, psykiatrinen, neuropsykiatrinen tai muu kehityksellinen sairaus tai vamma.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *